Audio tour

Audio tourGouvy

2 sights

 1. Audio tour Summary
 2. Audio tour Summary

  Gouvy Théodore është një kompozitor i njohur i muzikës klasike nga shekulli XIX. Ai lindi në Gjermani në Saarbrücken në 1819 pastaj ai jetoi në Francë në departamentin e Moselle. Ai na la në vitin 1898. Një shtet franko-gjerman, qyteti kufitar i Freyming-Merlebach i jep haraç duke i dhënë emrin e tij në një nga teatrot e tij. Dhoma Gouvy është ndërtuar në vitin 2014 dhe përuruar në vitin 2017. Ajo u krijua nga firma e arkitekturës Dominique Coulon nga Strasburg. Unlikeshtë ndryshe nga çdo tjetër.
  • Ndërtesa është shumë e thjeshtë. Entirelyshtë tërësisht e bardhë. Forma e saj është e drejtë. Ne thjesht shohim një dritare të madhe që ju lejon të merrni me mend ndriçimin e brendshëm të vendit. E bardha duke qenë sinonim i qetësisë, i lejon asaj të përzihen në peizazh.Në të kundërt, dekorimi i dhomave është shumë i gjallë. Gjithçka është e kuqe dhe portokalli. Evokimi i pasionit dhe gëzimit që njeriu mund të përjetojë kur shkon për të parë shfaqje atje, qoftë ai një koncert apo një komedi.
  • Për të rezervuar vendet e mia në Gouvy, unë mund të shkoj atje ditën e martë dhe të enjte nga ora 10 e mëngjesit deri në 12 pasdite dhe nga 1 p.m. deri në 4:30 p.m. por edhe të Mërkurën dhe të Premten nga 10 e mëngjesit deri në 12 pasdite. Dhoma Gouvy është e vendosur në 1 vend des Alliés.

 3. 1 Gouvy
 1. Audio tour Summary

  Gouvy Théodore është një kompozitor i njohur i muzikës klasike nga shekulli XIX. Ai lindi në Gjermani në Saarbrücken në 1819 pastaj ai jetoi në Francë në departamentin e Moselle. Ai na la në vitin 1898. Një shtet franko-gjerman, qyteti kufitar i Freyming-Merlebach i jep haraç duke i dhënë emrin e tij në një nga teatrot e tij. Dhoma Gouvy është ndërtuar në vitin 2014 dhe përuruar në vitin 2017. Ajo u krijua nga firma e arkitekturës Dominique Coulon nga Strasburg. Unlikeshtë ndryshe nga çdo tjetër.
  • Ndërtesa është shumë e thjeshtë. Entirelyshtë tërësisht e bardhë. Forma e saj është e drejtë. Ne thjesht shohim një dritare të madhe që ju lejon të merrni me mend ndriçimin e brendshëm të vendit. E bardha duke qenë sinonim i qetësisë, i lejon asaj të përzihen në peizazh.Në të kundërt, dekorimi i dhomave është shumë i gjallë. Gjithçka është e kuqe dhe portokalli. Evokimi i pasionit dhe gëzimit që njeriu mund të përjetojë kur shkon për të parë shfaqje atje, qoftë ai një koncert apo një komedi.
  • Për të rezervuar vendet e mia në Gouvy, unë mund të shkoj atje ditën e martë dhe të enjte nga ora 10 e mëngjesit deri në 12 pasdite dhe nga 1 p.m. deri në 4:30 p.m. por edhe të Mërkurën dhe të Premten nga 10 e mëngjesit deri në 12 pasdite. Dhoma Gouvy është e vendosur në 1 vend des Alliés.

Reviews

6 reviews

Review this tour
A minimum rating of 1 star is required.
Please fill in your name.
 • c'est cool

  1 out of 5 rating 01-28-2020

  c'est cool

 • Emelie

  5 out of 5 rating 01-28-2020

  Tres tres bon travail!!

 • Jean Luc

  5 out of 5 rating 01-23-2020

  Merci. Très intéressant.

 • Claire Hornung

  5 out of 5 rating 01-23-2020

  Informations très intéressantes. Merci aux élèves allophones du lycée Pierre et Marie Curie pour la traduction en différentes langues !

 • Sarah Halbeher

  5 out of 5 rating 01-22-2020

  Belle découverte. Bravo pour cette jolie description